SPITALUL JUDEȚEAN FACE NOI ANGAJĂRI

Angajări

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de infirmieră (5 posturi).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: a) curs de infirmieră; b) 6 luni vechime în specialitate.

Totodată, Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante, de îngrijitoare – 3 posturi, și un alt concurs,  de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de îngrijitoare – 5 posturi.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: a) studii generale; b) fără vechime.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, Aleea Spitalului nr. 36, județul Argeș, telefon 0248/287.150, interior 177.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 1 =