STELIAN TĂNASE REVINE ÎN PITEȘTI

Stiri

Miercuri, 10 aprilie 2019, la ora 17:00, la Biblioteca JudețeanăDinicu Golescu Argeș – Sala de Conferințe, va avea loc un nou eveniment din cadrul turneului de promovare pentru titlul ,,Conversații cu Regele Mihai” de Stelian Tănase, apărut în colecția , Corint Istorie Autori Români a Grupului Editorial Corint”. Ediția fost îngrijită de Elena Vijulie.

Evenimentul va avea loc în prezența scriitorului Stelian Tănase și se va încheia cu o sesiune de autografe. La eveniment vor participa Mircea Bârsilă (scriitor) și Octavian-Mihail Sachelarie (directorBiblioteca JudețeanăDinicu GolescuArgeș). 

,,Dorim ca prin acest turneu național de promovare aducem îndiscuție aspecte mai puțin știute despre viaţa Regelui Mihai, copilăria, adolescența, anii în care a domnit, abdicarea, viața înexil, întoarcerea acasă şi, implicit, viaţa României din vremea sa. De aceea, turneul va include mai multe orașe din țară, unde vor fi organizate lansări și sesiuni de autografe cu domnul Stelian Tănase”, transmit organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

29 − 26 =