SUPER PREȚURI LA BILETELE DE LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Stiri

La ultima sa ședință din luna decembrie, Consiliul Local al Municipiului Pitești a aprobat, la propunerea primarului Cornel-Constantin Ionică, nivelul tarifelor pentru accesul la filmele susţinute la Cinematograful „București” în perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2019. Astfel, conform HCL nr. 447/2018, în funcție de categoria filmului, un bilet poate costa 6 lei, 8 lei, 10 lei sau 12 lei, iar pentru grupuri de elevi la filmele educative – 3 lei.

Pentru  studenţi, pensionari, şomeri, precum şi pentru adulţii cu handicap mediu şi uşor, tariful biletului se reduce cu 50%. Elevii beneficiază de tarife reduse cu 75% pentru accesul la filme.

Accesul la filmele proiectate la Cinematograful „București” este gratuit pentru Cetăţenii de onoare ai Municipiului Piteşti, pentru elevii etnici români din afara graniţelor ţării, bursieri ai statului român, pentru posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României în baza H.G. nr. 385/2004 privind accesul gratuit la actul de cultură la nivel naţional al pensionarilor care au activat minim 10 ani în domeniul cultural-artistic și în presă, ca și pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat, precum şi persoanele care îi însoţesc.

Toate aceste facilități – prețuri mici, reduceri, gratuități – sunt posibile datorită subvenției Consiliului Local al Municipiului Pitești și Primăriei Municipiului Pitești.

Activitatea Cinematografului „București” se reia la 12 ianuarie, cu filmul „Concertul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 2 =