„TOAMNA PITEȘTEANĂ”, PESTE 23 DE MII DE VIZITATORI ÎN WEEKEND

Stiri

„Cea de-a 14-a ediţie a târgului „Toamna Piteşteană” a fost un real succes atât pentru participanţi (producători şi comercianţi), cât şi pentru organizatori, potrivit cărora se estimează că, în fiecare weekend, numărul vizitatorilor s-a situat între 23 de mii şi 25 de mii de persoane.

Desfăşurat în perioada 10 octombrie 2019 – 20 octombrie 2019, târgul a găzduit 306 comercianţi dintre care 42 producători/comercianţi de produse lactate sau din carne, 11 producători de miere şi produse apicole, 7 producători de must şi vin, 114 producători /comercianţi de legume şi fructe, 32 de producători/comercianţi de produse hand made şi artizanat, 18 producători de flori şi material săditor, 34 producători de produse zaharoase şi conserve, 11 puncte de vânzare articole din piele şi blănuri, 10 terase de alimentaţie publică.

Vremea frumoasă dar şi oferta diversificată a făcut ca vânzările de anul acestea să fie unele record estimându-se că cifra de afaceri realizată în această perioadă să se situeze între 1,3-1,4 milioane de euro. Primăria Municipiului Piteşti şi societăţile SC Salpitflor Green SA şi SPEP consideră că ediţia din acest an a fost cea mai reușită de până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + = 30