TREI SPITALE DIN ARGEȘ FAC ANGAJĂRI

Social

Spitalul Municipal Curtea de Argeş organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale vacante, după cum urmează:

  • un post asistent medical generalist debutant, secția Pediatrie;
  • două posturi de asistent medical generalist debutant, secția Medicală;
  • un post asistent medical generalist debutant, Secția Chirurgie;
  • un post asistent medical generalist debutant, Compartiment Ortopedie- traumatologie (sala de pansamente);
  • două posturi asistent medical debutant Compartiment Obstetrică- ginecologic.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Municipal Curtea de Argeș, Str. Cuza Vodă nr. 6 – 8, e-mail secretariat@smca.ro, telefon 0248/722.150, fax 0248/722.473.

Spitalul de Boli Cronice şi Geriatrie „Constantin Bălăceanu Stolnici” din Ştefăneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical generalist, școală postliceală, la Compartimentul de Îngrijiri Paliative.

Același spital organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de brancardier la Compartimentul de Recuperare Neurologică, studii școală generală.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului de Boli Cronice şi Geriatrie „Constantin Bălăceanu Stolnici” din Ştefăneşti, str. Coasta Câmpului nr. 54, telefon 0248/265.499.

Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitoare în cadrul Secției Pneumologie II.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni, Str. Coloniei nr. 106, telefon 0248/653.695.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 2