VAL DE INCENDII DE VEGETAȚIE USCATĂ ÎN ARGEȘ

Stiri

Pe parcursul zilei de ieri, 4 februarie 2019, mai multe incendii de vegetație au avut loc în județul Argeș, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Astfel, în jurul orei 14.42, un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni  a  intervenit în localitatea Mioveni, strada 1 Decembrie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată.

Au ars aproximativ 1000 mp de vegetație uscată, iar cauza incendiului a fost fumatul într-un loc nepermis.

În jurul orei 16.54, un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Ștefănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată.

Au ars aproximativ 25 000 mp de vegetație uscată. Cauza a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Încă un incediu s-a produs în jurul orei 18.31. Un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a  intervenit în localitatea Mioarele, sat Suslănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. S-a acționat cu mijloace de primă intervenție, întrucât drumul era inaccesibil autospecialelor.

Au ars aproximativ 30 000 mp de vegetație uscată. Sursa probabilă: flacără. Împrejurarea: folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 1