(VIDEO) FURT ÎN TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL. BĂRBAT REȚINUT

Stiri Video

Update: Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În după-amiază zilei de ieri, polițiștii argeseni au identificat, în mai puțin de o jumătate de oră, un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

În jurul orei 14.30, prin apelul național unic de urgență 112, a fost sesizat furtul unui autoturism din Târgul Săptămânal din localitatea Bradu.

Imediat, autoturismul în cauză a fost dat în atenție, fiind identificat, pe raza localității Stolnici, de către un echipaj al Serviciului Rutier.

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuandu-și deplasarea.
În localitatea Bârla autoturismului cauză a fost blocat în trafic de către un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, iar șoferul, un bărbat de 25 de ani, din Căldararu, a fost imobilizat.

Acesta va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în vederea continuării cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

(Video: Poliția Argeș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

75 − = 65