(VIDEO) MONICA ANGHEL, NOUL DIRECTOR ARTISTIC AL CENTRULUI CULTURAL JUDEȚEAN ARGEȘ

Stiri Video

De la 1 ianuarie 2019, Monica Anghel este noul director artistic al Centrului Cultural Județean Argeș.

„Ca director artistic, îmi propun ca acest Centru Cultural să devină un etalon nu numai pentru județul Argeș. Îmi propun să facem lucruri interesante, proiecte de calitate și tot ceea ce vă vom prezenta să fie la cel mai înalt nivel”, a declarat Monica Anghel la conferința de presă de astăzi a Consiliului Județean Argeș.

De la 1 ianuarie 2019, Monica Anghel este noul director artistic al Centrului Cultural Județean Argeș. “Ca director artistic, îmi propun ca acest Centru Cultural să devină un etalon nu numai pentru județul Argeș. Imi propun să facem lucruri interesante, proiecte de calitate și tot ceea ce vă vom prezenta să fie la cel mai inalt nivel.”, a declarat Monica Anghel la conferința de presă a Consiliului Județean Argeș.De asemenea, tot de la începutul acestui an, în cadrul Centrului Cultural Județean Argeș, funcționează o nouă secție – Secția de Divertisment. Departamentul a fost înființat ca urmare a unei hotărâri adoptată în ședința Consiliului Județean din luna decembrie 2018 prin care a fost reactualizată organigrama Centrului Cultural Județean.

Publicată de Consiliul Judetean Arges pe Miercuri, 9 ianuarie 2019

De asemenea, tot de la începutul acestui an, în cadrul Centrului Cultural Județean Argeș funcționează o nouă secție – Secția de Divertisment. Departamentul a fost înființat ca urmare a unei hotărâri adoptată în ședința Consiliului Județean din luna decembrie 2018 prin care a fost reactualizată organigrama acestei instituții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

27 − = 24