VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Stiri

Recent, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat valorile termice din următoarele două săptămâni (27 mai – 9 iunie), inclusiv în regiunea Munteniei.

Astfel, până în data de 30 mai vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime ce se va situa în jurul a 29 de grade, apoi se va răci, până în data de 02 iunie, spre medii de 23…24 de grade.

Ulterior, temperatura aerului va marca o creștere, spre medii ale valorilor diurne de 26…27 de grade. Minimele termice vor crește ușor până în data de 31 mai, spre 15 grade. Apoi acestea vor scădea treptat, spre medii de 13 grade, ce se vor menține până în data de 6 iunie.

Până la sfârșitul intervalului, temperaturile minime vor avea o tendință de creștere, până la medii regionale de 14 grade. Probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată în intervalul 30 mai – 4 iunie, când vor fi posibile cantități mai importante de apă. Apoi, până la sfârșitul intervalului, gradul de instabilitate va fi mai redus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 79 = 89