A ÎNCEPUT BĂTĂLIA AFIȘELOR!

Politic

Alegerile din 26 mai 2019 au intrat în linie dreaptă. Campania electorală pentru alegerile europarlamentare a început oficial în sâmbăta Paștelui, 27 aprilie, și se va încheia la 25 mai, ora 07.00. Românii sunt chemați să-și desemneze pe cei 32 de reprezentanți în Parlamentul European, dintre candidații propuși de cele 13 partide  (PSD, PNL, Alianța USR-PLUS, ALDE, Pro România, PMP, Partidul Conservator, UNPR, UDMR etc) și cei trei candidați independenți: Gregoriana Tudoran, George Simion și Petre Costea.

În campania electorală, competitorii electorali îşi pot pune afişele numai în locurile speciale pentru afişaj, amenajate de primării. În Pitești, primii care s-au grăbit, de Paște, să-și amplaseze afișele sunt cei de la PNL, Alianța USR-PLUS și independentul George Simion. Probabil, până în preziua alegerilor, și celelalte partide vor folosi spațiul alocat pe panourile de afișaj.

Interesul românilor pentru alegerile europarlamentare este extrem de scăzut și nu credem că multe persoane se vor opri în fața panourilor de afiș și vor avea o revelație cu cine să voteze!

Campania pentru europarlamentare se desfășoară simultan cu cea pentru referendumul pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis, referendum despre care vom vorbi cu alt prilej.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 3 =