ANA STAN A DEMISIONAT DIN CONSILIUL LOCAL ȘI DIN PNL

Politic

În cadrul ședinței Consiliului Local Pitești din 10 februarie, PNL Pitești a avut doi candidați la funcția de viceprimar: pe Gelu Tofan, cel validat candidat la adunarea recentă condusă de Ludovic Orban, desfășurată la Filarmonica Pitești, și pe notărița Ana Stan. După cum am scris ieri, Gelu Tofan a primit 13 voturi, iar Ana Stan 10 voturi. La finalul ședinței, Ana Stan și-a anunțat demisia din funcția de consilier local.

Astăzi, printr-o postare pe facebook, Ana Stan anunță demisia și din PNL: „Când am hotărât să ader la PNL, am avut în vedere atât istoria extraordinară a acestui partid, cât, mai ales, principiile și valorile care au stat la baza creării sale și cu care eu mă identific. În ultimii 2 ani am ajuns să înțeleg că pentru PNL Argeș ideologia liberală și setul de valori și principii nu reprezintă o preocupare, acest aspect reieșind cu claritate din slabele rezultate obținute la alegerile de anul trecut.

Din acest motiv, astăzi am hotărât, fără niciun regret, să părăsesc acest partid! Cu considerație, pentru cetățenii municipiului Pitești”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 9 =