ANM: SE SCHIMBĂ VREMEA ÎN ARGEȘ

Stiri

Recent, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut publice informații referitoare la vremea din următoarele două săptămâni (7-20 octombrie 2019), inclusiv în zona Munteniei.

În primele două zile de prognoză, vremea va fi deosebit de rece pentru această
perioadă din an, cu o medie a temperaturilor maxime de 11 grade.

În următoarele două zile vremea se va încălzi semnificativ, astfel încât pe 10 octombrie această medie se va situa în jurul valorii de 24 grade, mai ridicată decât media climatologică specifică acestei date.

Cu mici variații, de la o zi la alta, temperaturile maxime se vor menține, în medie, în jurul a 21 de grade până pe 15 octombrie.

În ultimele zile de prognoză, vremea se va răcori ușor, cu aproximativ 2 grade. Temperaturile minime se vor menține scăzute în intervalul 7-9 octombrie, când media lor va fi de 3…6 grade.

Ulterior, până la sfârșitul celor două săptămâni, media temperaturilor minime va fi în creștere, fiind cuprinsă între 7 și 11 grade.

Se vor semnala ploi slabe, cu probabilitatea mai ridicată de apariție în prima zi, în intervalul 10-12 octombrie, precum și în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

42 − = 34