ANM: VREMEA SE SCHIMBĂ RADICAL. FENOMENE VIZATE

Stiri

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), începând de astăzi, 22 februarie, vremea se schimbă pentru mai bine de jumătate de țară, inclusiv Argeș. Vor fi ninsori, viscol, dar şi vânt puternic, fiind îm vigoare un galben de vânt puternic.

Informarea meteo intră în vigoare astăzi, de la ora 16 şi este valabilă până sâmbătă, 23 februarie, ora 16. Fenomene vizate sunt: ninsori şi strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, răcire accentuată.

În intervalul menţionat se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi mixte în Transilvania şi mai ales sub formă de ninsoare în zonele montane, moderate cantitativ în Carpaţii Meridionali, unde se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent. În Moldova, Dobrogea, Muntenia şi Oltenia, la început vor fi ploi, care se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu rafale de 45….55 km/h. Local se va forma gheţuş.

De asemenea, vremea va deveni deosebit de rece în ziua de 25 februarie, geroasă noaptea şi dimineaţa, mai ales în regiunile nordice şi centrale, informează ANM.

(Foto: descriptiv)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 3