ARGEȘ – ULTIMELE 24 DE ORE: AMENZI DE 65.000 DE LEI ÎN TRAFIC

Stiri

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie, acționând pe drumurile din orașe și municipii, precum și din afara localităților.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 207 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 65.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 22 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Conducea cu valabilitatea numerelor provizorii expirată. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe D.M., de 36 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism pe Bld. Nicolae Bălcescu din municipiu, având valabilitatea numerelor provizorii expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

Aveau dreptul de a conduce suspendat. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung l-au depistat pe S.A.R., de 29 de ani, din același municipiu, care conducea un autoturism pe raza comunei Stoenești, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal coform art. 335 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni l-au depistat pe R.M., de 42 de ani, din Tigveni, care conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Conducea cu permis de conducere necorespunzător categoriei. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești l-au depistat pe G.M., de 62 de ani, din Ștefănești, care conducea un ansamblu de vehicule format din autoturism cu remorcă, pe DN7, fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Conducea fără drept un ATV neînmatriculat. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung l-au depistat pe E.V., de 41 de ani, din Bălilești, care conducea pe DJ 732A, pe raza localității de domiciliu, un ATV, fără a deține permis de conducere.

Totodată, în urma verificărilor a reieșit că autovehiculul condus nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal.

Conducea sub influența alcoolului. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni l-au depistat pe D.A.C., de 30 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe strada Pieței de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Conducea fără drept. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota l-au depistat pe I.M.C., de 21 de ani, din Albota, care conducea un moped pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

Totodată, tânărul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 337 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 8 =