ARGEȘ: VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Stiri

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (21 octombrie-3 noiembrie 2019)

Potrivit ANM, în regiunea Muntenia și județul Argeș, cu mici variații de la o zi la alta, intervalul 21 – 27 octombrie va fi caracterizat de temperaturi diurne cu mult mai ridicate decât cele specifice perioadei, înregistrându-se valori medii de 22…24 de grade.

Ulterior, vremea va intra într-un proces de răcire, urmând astfel ca maximele să scadă, în medie, de la 20 de grade, pe 28 octombrie, spre 12…13 grade începând cu data de 30 octombrie, astfel încât pînă la sfârșitul intervalului de prognoză vor fi valori mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă din an.

În intervalul 21 – 28 octombrie, variațiile temperaturilor minime vor fi nesemnificative, urmând să se înregistreze valori cuprinse, în medie, între 9 și 11 grade.

Ulterior, temperaturile minime vor scădea, astfel că în ultimele 4 zile de prognoză media lor va atinge valori de 2…3 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere începând cu data de 27 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

41 − 33 =