CNA SUSPENDĂ EMISIA POSTULUI REALITATEA TV. REACȚIA LUI RAREȘ BOGDAN

Stiri

CNA suspendă temporar emisia postului Realitatea TV din cauza modului în care a relatat evenimentele din 10 august 2018, atunci când s-a desfășurat mitingul diasporei în București.

Astfel, în ziua de joi, 17 ianuarie, între orele 19.00 si 19.10, emisia va fi suspendată.

În urmă cu puține momente, Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” de pe Realitatea TV, a avut o reacție dură la adresa deciziei CNA.

„Fără precedent, au decis SUSPENDAREA Emisiei! Astăzi, 15 ianuarie 2019 – Ora 10.15 – 13.00, Ședinta CNA! Abuz fără precedent. Nu am crezut că voi trăi așa ceva! Din cauza relatărilor din data de 10 august, noaptea de 10/11 august și perioada 11-15 august… SE SUSPENDĂ Emisia Realitatea TV.

INCREDIBIL. Nu îmi vine să cred! Am fost acuzați de incitare la violență și dezinformare privind evenimentele din 10 august. Mi s-a spus că imaginea a ceea ce s-a întâmplat în 10 august a fost <viciată> de Realitatea TV si în special de către mine și invitații <Jocuri de Putere>, Doru Marieș, Oreste Theodorescu, Oana Stănciulescu, Grigore Cartianu.

NU ÎMI VINE SĂ CRED, sunt pur și simplu ȘOCAT! 6 din 11 au votat pentru întreruperea emisiei, la propunerea lui Radu Călin Cristea. Pe lângă suspendarea emisiei, ne-au dat și o amendă de 15.000!”, a scris acesta pe pagina sa de facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 4 =