DEBUT CU STÂNGUL ÎN RETUR PENTRU FOTBALIȘTII DE LA F.C. ARGEȘ

Sport

După o pauză de aproape trei luni, în acest weekend s-a reluat campionatul la liga secundă de fotbal. FC Argeş a întâlnit astăzi, de la ora 11, în deplasare, pe Metaloglobus Bucureşti, adversar aflat sub linia retrogradării. Acesta a fosy primul meci oficial din 2019 pentru echipa piteșteană care are ambiţii mari în partea secundă a sezonului.

FC Argeș s-a prezentat în următoarea formulă: Popescu – Oancea, Turda, Gugu, Șerbănică – Năstăsie, Șerban, Costin (cpt), Vasile Gheorghe – Barbu, Buhăescu. Rezerve: Grecu, Florescu, Tofan, Hreniuc, Nilă, Panait, Buleică. Antrenor: Emil Sandoi. În repriza a doua, Vasile Gheorghe a fost înlocuit cu  Buleică, apoi Cătălin Barbu cu Florescu, iar Raul Costin cu Andrei Nilă.

Meciul a fost echilibrat până în minutul 71, când Metaloglobus a deschis scorul prin Potecea, care l-a  învins pe Tavi Popescu cu un șut din 6 m.

Debut cu stângul, în returul de campionat, așadar, pentru fotbaliștii de la FC Argeș, pregătiți de Săndoi, învinși de o echipă foarte slabă, dar mai ambițioasă astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + = 23