DIRECȚIA PENTRU EVIDENȚA PERSOANELOR, PROGRAM SPECIAL DE SĂRBĂTORI

Stiri

Direcția pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești aduce la cunoștință cetățenilor programul  special de lucru în zilele de 24 decembrie 2018 și 31 decembrie 2018, zile decretate ca fiind nelucrătoare în baza  H.G. nr.983/2018.

Programul de lucru cu publicul pentru Serviciul Evidența Persoanelor și pentru Serviciul Stare Civilă se va desfășura după cum urmează:

-Luni, 24 decembrie 2018, program de lucru cu publicul: 8.30 – 14.30;

-Luni, 31 decembrie 2018, program de lucru cu publicul: 8.30 – 12.30.

Programul a fost stabilit pentru a veni în sprijinul cetățenilor care aveau deja programate oficierea de căsătorii civile în cele două zile.

De asemenea, s-a ținut cont de faptul că, în perioada sărbătorilor de iarnă, mulți cetățeni sunt nevoiți să efectueze deplasări în țară sau străinătate și constată, în ultima clipă, fie că actele de identitate au expirat, fie că le-au pierdut sau le-au fost furate, fie că nu s-au prezentat să le ridice de la sediul Serviciului Evidența Persoanelor.

Pe de altă parte, tot în această perioadă, persoanele care locuiesc și muncesc în afara granițelor țării beneficiază de concedii și revin în țară pentru petrecerea sărbătorilor, dar și pentru reînnoirea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate.

Nu în ultimul rând, programul se impune și pentru eventuale înregistrări ale actelor de deces și a actelor de naștere și eliberarea certificatelor de deces și de naștere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 6