DUPĂ 40 DE ANI, CUPA ROMÂNIEI LA BOX ARE LOC LA PITEȘTI!

Sport

În perioada 12-17 martie, la Sala Sporturilor din Pitești are loc Cupa României la Box Juniori, la care vor participa circa 250 de tineri sportivi. Federația Română de Box a făcut această onoare celor de la FC Argeș ținând cont de rezultatele noii secții de box, înființată la propunerea președintelui consiliului de administrație, Cristian Gentea, ca și de sprijinul de care se bucură sportul în orașul Pitești din partea Primăriei și a Consiliului Local.

De subliniat faptul că de… 40 de ani nu s-a mai desfășurat o asemenea cupă la Pitești! Ediția de acum este foarte importantă, întrucât cei mai buni pugiliști vor participa, peste o lună, la campionatele europene de box.

În avanpremiera acestui eveniment, astăzi, la Centrul Multifuncțional, s-a desfășurat o conferință de presă susținută de președintele Federației Române de Box, Vasile Cîtea, de marile pugislist Dorel Simion, de Cristian Gentea, președintele CA la FC Argeș, de Laurențiu Zidaru, viceprimar al Piteștiului, de antrenorul Ioniță Mărășescu și de Dragoș Șerban, director la FC Argeș. Piteștiul mizează pe calificarea, la Campionatul european de box, a patru tineri pugiliști piteșteni, Adrian Preda, Alexandru Ungureanu, Sebastian Constantin și Antonio Neblea.

2 thoughts on “DUPĂ 40 DE ANI, CUPA ROMÂNIEI LA BOX ARE LOC LA PITEȘTI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 6 = 3