EMIL SĂNDOI, DEMISIE DE LA FC ARGEȘ!

Sport

Emil Săndoi nu mai este, de astăzi, antrenorul echipei FC Argeș!

Dintr-un comunicat al FC Argeș, aflăm că, începând de astăzi, Emil Săndoi nu mai este antrenorul echipei de fotbal din Pitești! Decizia a fost luată chiar de tehnicianul grupării din Trivale, care a considerat că este nevoie de un șoc ca FC Argeș să depășească această perioadă nefastă. De fapt, nu a mai așteptat să fie demis! La meciul de duminică, de la ora 20, din deplasare, cu Universitatea Cluj, echipa va fi condusă de secundul Valentin Năstase.

„După o analiză amănunțită a rezultatelor din acest retur de campionat, Emil Săndoi a decis să părăsească banca tehnică a echipei noastre. Sperăm ca această decizie să nu afecteze moralul jucătorilor noștri, iar rezultatele și parcursul echipei din următoarea perioadă să fie unul cât mai bun. La meciul de duminică, de la ora 20, din deplasare, cu Universitatea Cluj, echipa noastră va fi condusă de pe bancă de secundul Valentin Năstase” a declarat Dragoș Adrian Șerban, directorul executiv al clubului FC Argeș.

Clubul FC Argeș îi mulțumește antrenorului Emil Săndoi pentru munca depusă în cele 14 luni petrecute la Pitești și îi urează mult succes în carieră!”, mai arată oficialii F.C. Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 4 =