FC ARGEȘ A ÎNVINS CRAIOVA LUI MUTU!

Sport

FC Argeș a obținut prima victorie pe propriul teren după ce s-a impus la limită, cu 1-0, în confruntarea de sâmbătă seară, din Trivale, cu FC U Craiova 1948. Singurul gol al partidei a fost reușit de Ișfan în prelungirile primei părți a întâlnirii. foto: Gheorghe Flușter – Fotosport

Prima repriză a fost una destul de echilibrată, însă fără mari ocazii de gol. Când arbitrul de rezervă a arătat de la margine timpul suplimentar, Ișfan a deschis scorul după ce a reluat în plasă o deviere pe spate a lui Joao Miguel. La doar câteva minute după revenirea de la cabine, oltenii au irosit o șansă uriașă de a restabili egalitatea. Italianul Compagno, introdus în teren la pauză, a trimis cu capul din careului mic, însă Greab a reușit să respingă un gol ca și făcut. Piteștenii puteau închide meciul pe finalul partidei, însă Cristi Dumitru nu a reușit să-l învingă din apropierea porții pe Mogoșanu, iar Jimmy De Jonghe nu a prins cadrul porții din marginea careului. În urma acestei victorii, FC Argeș a urcat pe locul 7 al clasamentului, cu cele 10 puncte, acumulate în opt runde. Următorul meci al echipei noastre este programat duminică, 19 septembrie, de la ora 13.30, în deplasare, cu Academica Clinceni.

Caseta tehnică:

FC Argeş: Greab – Muşat (Piţian 85′), Joao Miguel, Turda, Tofan – Meza Colli, Raynov – Dumitraşcu, Palic (De Jonghe 73′), Işfan (Dumitru 46′) – Tănase (cpt) (Arias 81′).

FC U Craiova: Mogoşanu – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Van Durmen, Albu (cpt) (Ondaan 67′), Baeten (Pop 46′) – Sidibe (Vieira 46′), Bălan (Compagno 46′), Marquet (Raicea 88′).

Arbitru: Ovidiu Hațegan / A 1: Radu Ghinguleac / A 2: Mircea Grigoriu

Observator joc: Paul Cazan

Observator arbitri: Nicolae Grigorescu

Stadion: Nicolae Dobrin Spectatori: 3.700.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 2