„TROOPER”, IMN PENTRU TOPOLOVENI

Cultura

În perioada 10-12 septembrie, se desfășoară, la Topoloveni, pe un spațiu special amenajat chiar în ultimele zile, de către primarul Gheorghiță Boțârcă, vis-a-vis de Târgul Săptămânal, a treia ediție a Festivalului  „ARCHANGELS MOTOR FEST”. „Motorul” acestui festival a fost jurnalistul piteștean Andrei Grigore, cel care a reușit să obțină sponsorizări de la Consiliul Județean Argeș și Primăria orașului Topoloveni, plus să convoace motocicliști și rokeri din toată țara.

Și a fost un succes! În noua locație, au venit peste 2000 de oameni, dornici de rock, de motoare, de trupe celebre. Doar cei vaccinați au avut acces.

Tonul a fost dat de „Sons of Evil”, vineri seara. Urmați de „Timpuri Noi”, „ANTON”, pe Frate Gheorghe și pe Vlad Bilous 9din Topoloveni). Sâmbătă seara, cei de la „Trooper”, inepuizabili – au cântat peste doua ore, când un program normal durează de 40 de minute-, au oferit un spectacol de zile mari, încheind cu un „Imn al Topoloveniului”. A urmat „IRIS”, cu Cristi Minculescu, Valter & Boro, Hrubaru…

Urmează o nouă seară, „acoustic undercover”. C.A.S.H., o nouă paradă moto etc. Pe scurt, o reușită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

31 − = 27