FC ARGEȘ CHEAMĂ SUPORTERII LA STADIONUL „DOBRIN”!

Sport

Au mai rămas doar câteva zile până la revederea cu fanii piteșteni! FC Argeș va întâlni vineri, 23 iulie, de la ora 18.30, pe propriul teren, pe UTA Arad, în runda cu numărul 2 din Casa Liga 1. Confruntarea din Trivale, de pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, este primul meci al alb-violeților în fața propriilor spectatori după aproape un an și jumătate în care s-a jucat cu porțile închise.

De la 1 iulie, meciurile din Liga 1 se pot juca cu 50% din capacitatea tribunelor și vrem ca la partida cu UTA să vă avem din nou aproape! Ne dorim ca publicul piteștean să fie al 12-lea jucător și să poarte echipa noastră spre prima victorie din acest sezon! Fanii alb-violeților au din nou ocazia să-și arate atașamentul față de culorile clubului și nu trebuie să rateze duelul cu Campioana Provinciei!. Vă așteptăm în număr cât mai mare pe stadion să-i susținem pe băieții noștri! Doar împreună vom fi mai puternici!

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu UTA Arad

FC Argeș a pus în vânzare biletele pentru partida cu UTA Arad, prețurile tichetelor fiind cuprinse între 10 și 20 lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Biletele sunt disponibile pe site-ul www.fcarges-pitesti.ro, iar de luni și în magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții.

Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://fcarges-pitesti.ro/s-au-pus-in-vanzare-biletele…/. Tot aici au la dispoziție toate informațiile despre cum pot intra pe arena „Nicolae Dobrin” și regulile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

48 − = 47