FELICITĂRI! POMPIER ARGEȘEAN, CAMPION NAȚIONAL

Stiri

,,Plutonierul major Oprescu Vlad a câștigat medalia de aur la Campionatul de Unifight, faza finală organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 16-18 aprilie a.c., în localitatea Buziaș, județul Timiș, și a reunit reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției, Poliției de Frontieră și Inspectoratelor pentru Situații de Urgență.

Pompierul argeșean a intrat în concurs la categoria +100 de kg și, așa cum ne-a obișnuit, a urcat pe prima treaptă a podiumului.

Salvatorul este încadrat la ISU Argeș din anul 2007, la Secția de Pompieri Costești,  iar vocația pentru aceastămeserie și-a descoperit-o în perioada stagiului militarefectuat într-o unitate militară de pompieri.

S-a remarcat în activitatea profesională prin numeroasele intervenții la care a participat, încadrând atât autospecialele cu apă și spumă, cât și ambulanțele SMURD, ca paramedic.

Pe lângă meseria de pompier, colegul nostru reprezintă cu succes instituția, atât  pe plan național, cât și internațional, participând la competițiile de judo, unifightși atletism.

Printre rezultatele obținute de acesta, amintim:

– locul III la Campionatul European de Unifight – 2016;

– locul I la Campionatul de Unifight al MAI – 2016, 2017, 2018;

– locul I la Campionatul Național de Judo al MAI – 2013;

– locul III la Campionatul Național de Atletism pe IGSU , la aruncarea greutății – 2018;

Ne mândrim cu asemenea colegi!

Felicitări și succes la competițiile viitoare!”, transmite ISU Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 2 =