fESTIVALUL DE CARTE PENTRU COPII LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ

Cultura

Pe 1 iunie este Ziua Internațională a Copiilor. Anul acesta Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș, cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și al Primăriei Municipiului Pitești, organizează în perioada 29 mai – 01 iunie, 4 zile de activități interesante și distractive dedicate copiilor!

Gustul pentru lectură se educă din copilărie și este o adevărată plăcere atunci când un copil îți povestește despre o carte citită. Tocmai de aceea, se dorește ca prin intermediul fEstivalului de Carte pentru copii “Kidsfest”, Pitești, ediția I, 2021, să fie stimulată dragostea copiilor față de carte și interesul lor pentru dezvoltarea personală, iar ceea ce va face ca lucrurile să meargă în acest sens este entuziasmul lor molipsitor.

La Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” va fi organizată, la 1 Iunie, o sărbătoare deosebită împreună cu 5 personaje din lumea Disney și o prințesă! Astfel, alături de Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Goofy, Batman și Prințesa Elsa vom avea multe jocuri, voie bună, muzică, distracție, baloane de săpun și multe surprize ce vor face ca acest 1 iunie să fie unul special, unul spectaculos!

Filarmonica Pitești, Centrul Cultural Județean Argeș și Școala Populară de Arte și Meserii Pitești vor fi prezente la fEstivalul de Carte cu spectacole muzicale deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

77 + = 78