CARTEA „FEMEIA LA 30 DE ANI” SE LANSEAZĂ ÎN PITEȘTI!

Cultura

Eveline Păuna își lansează, vineri, 28 iunie, ora 18.00, la Filarmonica Pitești, cartea „Femeia la 30 de ani”. Eveline Păuna, fiica lui Constantin Păuna, prim-cornist în Orchestra Operei Naționale București, născut în Călinești, Argeș, este o jurnalistă dedicată, în egală măsură, televiziunii, radioului și presei scrise și on-line. A lucrat atât în organisme media private (Q Magazine, The Money Channel, Revista Tango/Marea Dragoste, Jurnalul Național, Trinitas TV, Smart FM), cât și de stat – TVR.

Treptat, a descoperit și zona de PR, pe care a abordat-o promovând atât personalități din spațiul media, cât și evenimente. Are licență în jurnalism, master în „Comunicare mediatică și publicitate”, Bursa JTI pentru Jurnalism (2010), fiind absolventă a Programului Naţional de Formare pentru Jurnalişti în Domeniul Egalităţii de Şanse şi Gen, derulat în cadrul proiectului FEMINA – Formare pentru jurnalişti, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Naţională şi Advocacy pentru afirmarea egalităţii de şanse şi gen.

„Să cultivăm recunoștința”, „Povestea unui jurnalist – Ion Marin” , „Marile Întâlniri – Nemuritorii” și„Femeia la 30 de ani” sunt cele patru cărți pe care le-a scris până acum.

În 2014, a primit Premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România – APTR pentru Talk-Show Cultural. În 2017, site-ul evelinepauna.ro a fost distins de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România cu Premiul pentru Jurnalism Digital. În 2019, a primit Medalia de Aur din partea Academiei Internaționale „Mihai Eminescu” pentru meritele în promovarea culturii.

„Cartea aceasta este petrecerea mea de 30 de ani! Pentru că tot mă întreba lumea ce vreau să fac în ziua când împlinesc 30 de ani, într-o zi am răspuns: „Ştiţi ce?! O carte!”

M-am gândit că petreceri poţi avea oricând. Asta nu înseamnă că nu poţi, oricând, să scrii o carte! Dar dacă scoţi o carte chiar în ziua când împlineşti 30 de ani – e un motiv în plus de bucurie!

„Despre ce e cartea?”, m-a întrebat toată lumea. Vă spun şi vouă, de la început! Sunt 30 de poveşti ale unor 30 de femei de 30 de ani.

„Interviuri?” – a fost următoarea întrebare.

Nu! Cartea aceasta este o carte despre emoţii. Deşi cuvintele nu rimează pe pagini, în timp ce-am scris-o, uneori aveam impresia că scriu poezie. Tocmai pentru că am potrivit fiecare cuvânt încât să fie o carte despre femei de 30 de ani, pe care să o citească femeile de orice vârstă. Şi, cu şi mai multă atenţie, bărbaţii!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 6 =