FIICA LUI BOUREANU, FOST DEPUTAT DE ARGEȘ, BĂTUTĂ CRUNT ÎNTR-UN CLUB

Stiri

Ioana Boureanu a fost bătută de alte trei fete, sâmbătă noapte, într-un club din Capitală, informează dcnews.ro. Agresoarele au lovit-o în repetate rânduri, până ce au intervenit bodyguarzii.

Conflictul ar fi început în toaleta clubului, unde Ioana Boureanu a dat peste tinerele care aveau să o bată crunt, câteva minute mai târziu. După ce fiica lui Boureanu a cerut voie să se spele pe mâni, s-a trezit, brusc, cu o palmă peste față. La scurt timp, cele trei fete care erau în baie au început să o lovească pe Ioana cu pumnii și cu picioarele.

Bodyguarzii clubului au intervenit și le-au luat pe cele trei fete pe sus, dându-le afară din locație. Ioana și prietena ei, care își serba ziua de naștere, au rămas în continuare în club, după ce a fost asigurată de securitatea localului că nu i se va mai întâmpla nimic.

Cristian Boureanu a confirmat pentru cancan.ro faptul că Ioana a fost lovită cu bestialitate în club. ”Da, a luat bătaie. Am vorbit cu ea, am văzut-o, urmează să facem plângere. Confirm că a luat bătaie, dar mai multe nu spun, până nu facem lucrurile legale, așa cum trebuie făcute”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 7 =