FILMUL ROMÂNESC ,,MINTE-MĂ FRUMOS ÎN CENTRUL VECHI” LA CINEMA ,,BUCUREȘTI”

Stiri

Sâmbătă, 20 aprilie 2019, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă  „București” va fi proiectat filmul „Frații Sisters” (titlul original: „The Sisters Brothers”), care are premiera în România chiar în acest weekend.

Regia îi aparține lui Jacques Audiard, în rolurile principale fiind Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, Rutger Hauer, John C. Reilly și Carol Kane. Acțiunea filmului se petrece în Statele Unite ale Americii, în anul 1850, și urmărește povestea căutătorului de aur Hermann Kermit Warm (interpretat de Jake Gyllenhaal), care este urmărit prin Deșertul Oregon, în drumul său spre San Francisco, de doi asasini notorii: Eli (John C. Reilly) și Charlie Sisters (Joaquin Phoenix). Scenariul filmului are la bază romanul cu același nume al lui Patrick DeWitt. Prețul unui bilet la „Sister Brothers” este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 21 aprilie 2019, de la ora 18.00, difuzăm filmul românesc românesc „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”.

Regia e semnată de Iura Luncaşu, după un scenariu semnat de Adrian Lustig, în rolurile principale fiind Sorin Miron, Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandru Unguru și Aida Economu. „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” spune povestea a cinci tineri actori ce pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu și Freddy alcătuiesc un armonios pentagon amoros.

Dora și Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulțumește cu Lucy. Lucy se mulțumește cu toți, dar Freddy… Chiar: pe cine iubește Freddy? Că doar nu pe Antonio, sufleurul trupei… Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru, mai ales când e în joc onoarea brandului Marlon. Noroc cu Toni, care, deși au trecut 3 ani de la „Minte-mă frumos”, nu și-a pierdut talentul de hacker. Și cum Oana, soția lui, și-a pus în minte să-i nășească pe Dora și Doru, Toni mai lovește o dată…

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 5 =