HOTELUL „MUNTENIA” SE ÎNCHIDE!

Economic

Acum două luni, în urma unei licitații organizate de către administratorul judiciar Pareto Grup IPURL din Baia Mare, a fost vândut celebrul hotel „Muntenia” din Pitești. Licitația a fost câstigată de omul de afaceri piteștean Dragoș Diaconescu, patronul „Atu Casino”. Acesta și-a adjudecat, alături de hotelul propriu-zis, și alte active ale societății lui Nicolae Ivănescu aflată în insolvență de câțiva ani, și anume Restaurantul „Muntenia”, Restaurantul „Internațional”, laborator cofetărie, spații administrative, parcarea, spălătoria, agenția de turism și barul de zi.

Dragoș Diaconescu a plătit la termen întreaga sumă cu care a câștigat licitația, și anume 22,59 milioane lei (circa 5 milioane de euro), așa că a devenit proprietarul Complexului „Muntenia”.

Prima măsură luată va fi închiderea, miercuri, 17 aprilie, a hotelului (restaurantul a fost deja închis), pentru a se putea demara ample lucrări de renovare a clădirii.

Să sperăm că Hotelul „Muntenia” își va recăpăta strălucirea și faima de altă dată! Este nevoie de investiții serioase, pe care Dragoș Diaconescu trebuie să le facă în viitorul apropiat. Deși actualmente dărăpănată, este vorba de o clădire reprezentativă pentru Pitești, aflată pe multe cărți poștale, la km zero, și care își poate recupera cheltuielile în următorii ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 5