NICOLAE DURDUI, PATRONUL „SEND’ 92”: „APA KANGEN ÎȚI POATE SCHIMBA VIAȚA”

Economic

Renumitul om de afaceri Nicolae Durdui, patronul „Send’ 92” Pitești, este și un excepțional nutriționist și comunicator, deși puțini îl cunosc în această ipostază. Periodic, la sediul firmei, Nicolae Durdui susține conferințe publice sub genericul „Apa Kangen”. Dincolo de informațiile furnizate, Nicolae Durdui realizează experimente și măsurători ad-hoc, interacționând pasionat cu publicul și oferind din apa Kangen, spre a-l convinge până și pe Toma Necredinciosul.

Apa este, cum se știe, fundamentală pentru o viață sănătoasă, iar cei care decid să schimbe apa curentă pe care o consumă (de la robinet sau pe cea plată, din comerț) cu o apă Kangen au enorm de câștigat. Apa Kangen este o marcă a companiei „Enagic” din Japonia și este una dintre cele mai sănătoase ape disponibile în ziua de astăzi, fiind rodul deceniilor de cercetări științifice și medicale japoneze. Apa Kangen ajută la eliminarea acidității-toxinelor-lipsei de oxigen la nivel celular, fiind produsă de un generator de apă (supranumit în Japonia „Fântâna tinereții”) care, la ora actuală, este singurul aparat de pe piață care are certificare de aparat medical.

Apa KANGEN este:

-antioxidantă, care înseamnă TINEREȚE

-alcalină, care înseamnă SĂNĂTATE

-superhidradantă, care înseamnă DETOXIFIERE

-microstructurată hexagonal, care înseamnă VITALITATE și ENERGIE.

Consumul de apă KANGEN aduce beneficii precum: elimină cauza principală a multor boli – acidoza, ajută organismul să se autovindece, încetinește procesul de îmbătrânire, ajută la pierderea în greutate și, în primul rând, te face să te simți bine !

Schimbă-ți apa… Schimbă-ți viața!

Mai multe informații puteți obține contactând reprezentanții firmei „Send’ 92” din Pitești, la numărul de telefon 0744. 318. 601.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 5 =