ÎN ARGEȘ, S-AU MAI GĂSIT 35 DE PATURI PENTRU BOLNAVII COVID!!!

Administrativ

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a declarat, pentru B1 TV, faptul că, deși locurile alocate persoanelor suspecte COVID-19 în spitalele din județ au fost transformate în locuri pentru persoanele confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV 2, acestea au fost ocupate în totalitate. În acest moment a fost identificată posibilitatea de a suplimenta cu maximum 25 de paturi locurile dedicate pacienților diagnosticați cu COVID 19.

În aceeași intervenție, prefectul a oferit detalii referitoare la întâlnirea pe care a avut-o cu reprezentanții societăților din domeniul jocurilor de noroc.

,,Am stat de vorbă cu dumnealor, le-am explicat care sunt programele guvernamentale pe care le au la dispoziție pentru a atenua cumva din efectele economice ale acestor măsuri”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

În cadrul CJSU de ieri a fost aprobată propunerea DSP Argeș de suplimentare a paturilor din cadrul Spitalului de Pneumofiziologie Câmpulung, astfel:
– Pavilionul Grant din cadrul spitalului pentru îngrijirea pacienților confirmați cu virusul SARS-CoV 2 -27 paturi;
– Pavilionul Stătescu din cadrul spitalului pentru asistarea pacienților suspecți COVID-19 – 8 paturi.
DSP va înainta Ministerului Sănătății pezenta hotărâre însoțită de solicitarea motivată de modificare în consecință a OMS nr. 555/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 1 =