ÎN PITEȘTI SE VOR CONSTRUI DOUĂ PASAJE SUPRATERANE

Administrativ

Primarul Piteștiului, Cornel-Constantin Ionică, a organizat astăzi, la Centrul Multifuncțional, prima conferință de presă pe acest an, prezentând prioritățile pentru 2019 pe care le-a gândit pentru municipiu.

Printre aceste priorități se numără: reabilitarea și modernizarea mai multor străzi, amenajarea de locuințe sociale, amenajarea unui mini-hotel al municipalității, amenajarea de platforme îngropate de gunoi și reabilitarea, modernizarea și dotarea cu cele necesare a unităților școlare din municipiu.

Ca veste bună, în urma discuțiilor purtate la București la Guvern, în februarie va fi emisă hotărârea prin care Compania Națională de Investiții începe procedurile de construire a noii săli polivalente de pe strada Basarabiei.

Primarul Ionică a mai arătat că va continua demersurile pentru un nou pod peste Argeș, care să deblocheze traficul de la Podul Viilor dinspre Mioveni și Ștefănești, și pentru construcția a două pasaje rutiere supraterane, între străzile Craiovei și Târgu din Vale, respectiv între străzile Nicolae Bălcescu-Calea Bascovului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 69 = 72