INEDIT! FESTIVALUL „BLACK&WHITE MOTOR PARTY” TOPOLOVENI

Stiri

Chopper Academy MC Topoloveni a organizat, cu sprijinul Primăriei Topoloveni și al Casei de Cultură „Preot Ion Ionescu”, pe stadionul orășenesc, timp de trei zile – 13-15 septembrie -, Festivalul „Black&White Motor Party” de la Topoloveni.

Este vorba de un eveniment cu totul inedit pentru județul Argeș, care pune orașul Topoloveni pe harta modernității și a spiritului timpului, aici poposind motocicliști din întreaga țară. Parade de motociclete, concursuri moto și trei seri de spectacole rock pentru un public extrem de numeros. La concertul incendiar al trupei „Cargo”, de aseară, au asistat peste 2500 de spectatori. Au mai evoluat, pe scena impozantă de pe stadion, trupele „Fără Vise”, „The Rock România”, „Korsar&Band”, „Olly of Queens” și „Magica”.

Trebuie spus că primarul Gheorghiță Boțârcă este membru de onoare al Chopper Academy MC Topoloveni și că și-a descoperit pasiunea pentru motoare încă de la 14 ani când, în 1968, un circ din Cehoslovacia a poposit la Topoloveni timp de o săptămână. Un circ care avea în program, pe lângă numerele de acrobație și dresuri de animale, și cascadorii la „Zidul Morții” pentru motociclete. Cel care avea să ajungă în 1989 primar s-a împrietenit cu motocicliștii și a fost inițiat în tainele motoarelor, fiind lăsat să treacă și de „Zidul Morții” cu plasa de oțel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

75 − 69 =