IUBITORII DE BICICLETE SE ÎNTREC LA TOPOLOVENI SUMMER TOUR

Stiri

Update: În calitate de organizator principal, primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă, a oferit, la final, zeci de premii, medalii și diplome celor mai buni bicicliști la ediția din acest an a „Topoloveni Summer Tour”, pe categorii de vârstă, de lungime a traseului, de dificultate etc., pentru fete și băieți. Ploaia de la festivitate a fost considerată de către organizatori de bun augur pentru edițiile viitoare!

Astăzi, între orele 8.30-16, în orașul argeșean Topoloveni se desfășoară evenimentul „Topoloveni Summer Tour 2019”, participând sute de iubitori de biciclete din toată țara:

,,Dacă vă aflați în căutarea unei experiențe cu adevărat încântătoare în această vară, atunci iată o locație pe măsură. Nu la munte, nici la mare, ci la… Topoloveni!

Vă veți afla aici în pedalele unor mici exploratori, descoperind cărări line, străbătute până acum de numai câteva perechi de roți, veți găsi la tot pasul motivația necesară pentru a urca dealurile Argeșului și veți trăi aventura pe care o așteptați de mult timp”, transmit organizatorii.

Programul complet este următorul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 3 =