LIVIU MUȘAT A LĂUDAT PRIMĂRIA PITEȘTI PENTRU PROIECTELE EUROPENE DEPUSE

Stiri

Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR)  Sud Muntenia este o instituţie neguvernamentală care funcţionează în domeniul dezvoltării regionale, fiind principala organizaţie de nivel regional care are responsabilitatea şi autoritatea elaborării strategiei şi implementării politicilor de dezvoltare regionale.

Astăzi, de la ora 10.30, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, împreună cu staff-ul său, a evaluat toate proiectele pe fonduri europene depuse de către Primăria Municipiului Pitești. Întâlnirea a avut loc la Centrul Multifuncțional Pitești, realizat în anii trecuți pe fonduri europene, la evaluare participând primarul Cornel Constantin Ionică și cei responsabili din Primărie cu proiectele pe fonduri europene.

Liviu Mușat a apreciat eforturile administrației publice locale, l-a felicitat pe primarul Cornel Ionică pentru proiectele europene depuse, care se află în diverse etape de avizare. Trebuie spus că Municipalitatea se bucură de sprijinul deosebit al lui Liviu Mușat în derularea proiectelor europene. Firește, mai sunt și probleme, dar acestea pot fi rezolvate „din mers”.

Drumul, însă, până la tăierea panglicilor de inaugurare, e lung și întortocheat, dar fără acest parcurs al hârtiilor nu se poate face nimic pentru absorbția fondurilor europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

98 − = 97