NARCISE ȘI POLITICĂ

Administrativ

Duminică, 12 mai, la Negrași, s-a desfășurat cea de-a 51-a ediție a „Sărbătorii Narciselor”. Alături de primarul comunei Negrași, principalul organizator, Constantin Alexandru, s-au aflat și președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, prefectul Emilian Dragnea, subprefectul Adrian Bughiu, vicepreședintele Senatului României, senatorul Șerban Valeca, europarlamentarul Gabriela Zoana, alți parlamentari, senatori și deputați de Argeș, primari argeșeni, directori ai instituțiilor publice argeșene, consilieri județeni și alți reprezentanți ai autorităților publice locale și județene.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Argeș a transmis felicitări comunității și autorităților locale pentru atenția acordată perpetuării tradițiilor și pentru dezvoltarea comunei, asigurându-i de întregul sprijin al administrației județene in continuarea proiectelor.

Atracția maximă a constituit-o vizitarea Poiana cu narcise. Zeci de mii de argeșeni au săvârșit acest ritual, stând la cozi. Spre deosebire de anii trecuți, când o asociație a păzit ca nimeni să nu rupă o narcisă, de această dată, fiindcă proiectul pentru care primiseră bani europeni s-a finalizat, cei îndrăzneți au rupt câteva narcise de la fața locului, pentru a le duce acasă.

În fine, ținând cont de mare aglomerare a cetățenilor veniți din Argeș, pentru acest eveniment, au fost și partide care și-au făcut din plin campania electorală, la numeroasele tarabe cu mici. Printre aceste partide, Pro România, sub coordonarea avocatului Liviu Stancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 3 =