NICOLAE BRÎNZEA, ȘEF INTERIMAR LA INSTITUTUL „EUDOXIU HURMUZACHI” PENTRU ROMÂNII DE PRETUTINDENI

Administrativ

Argeșeanul Nicolae Brînzea, director general adjunct al Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, institut aflat în subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, a preluat, interimar, funcția de director general după ce zilele trecute s-a aflat că Eugen Tiberiu Popescu și-a falsificat diploma de facultate!

Preotul Nicolae Brînzea are o carieră deosebită. A pornit ca paroh la Furești, a ajuns șeful Inspectoratului pentru Cultură Argeș, apoi, foarte tânăr, secretar de stat al Ministerului Culturii și Cultelor, în perioada guvernului CDR, fiind sprijinit direct de către Ion Diaconescu, liderul țărănist.

A fost vicar eparhial, șef de catedră și  preşedintele Senatului Universităţii din Piteşti, apoi a ajuns consilier cabinet Ministru MAE și  secretar general Institutul Cultural Român. Din mai 2013, a lucrat ca director general adjunct al Institutului „Hurmuzachi”, implicându-se în numeroase proiecte legate de românii din Republica Moldova, dar și de cei care muncesc în Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 1