ZIUA POLIȚIEI, SĂRBĂTORITĂ PRIN MUZICĂ ȘI POEZIE LA VILA „FLORICA”

Cultura

Ieri, în cadru privat, la Centrul de Cultură „Brătianu” de la Vila „Florica”, o inimoasă polițistă, Mariana Georgescu, agent principal la Poliția Orașului Ștefănești, a ținut să serbeze altfel Ziua Poliției Române, și mai devreme cu 10 zile, printr-un eveniment cultural intitulat „Incursiuni artistice în epopeea culturală a polițistului talentat”.

A participat conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, prefectul Emilian Dragnea, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu, generalul Berechet, fost șef al poliției române, alți ofițeri de poliție.

Au susținut momente artistice Ionel Eremia (folk), Mădălina Dincă (pian), Oliviu Constantinescu (vioară) și Cristina Maria Firoiu (recital poetic), iar profesoara de istorie Mihaela Olteanu a prezentat o scurtă istorie a Ministerului Afacerilor de Interne de la primul său ministru, Vasile Lascăr, până la actualul, Carmen Dan. Deși invitată și prinsă în program, Carmen Dan nu a mai ajuns la Ștefănești.

La secțiunea „polițist talentat” au evoluat Gheorghe Filip, Cezara Răducu și Mariana Georgescu. La final, a avut loc și o inedită comemorare a Brătienilor, prin înălțarea unor lampioane de pe balconul Vilei „Florica”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

90 − = 80