O NOUĂ EDIȚIE DRACULA BIKE

Stiri

Pe 17 august 2019, Serviciul Public Județean Salvamont Argeș (instituție finanțată integral de Consiliul Județean Argeș) organizează, în cadrul « Sărbătorilor Argeșului și Muscelului », concursul de ciclism montan «Dracula Bike».

Startul se va da din punctul Călugarița. Acesta se afla la 3 km distanță de barajul Vidraru, pe firul catre Cumpăna. De aici se vor parcurge 9 km până la baza urcării în Curmătura Runcurelei, unde va fi un post de control la care se vor valida foile de concurs, dupa care concurenții vor veni înapoi, spre sosire, urmând același parcurs. Distanța totala: 18 km. Altitudine totală cumulată: 390 metri. Nivel mediu.

Înscrierea se va face pe baza unei fișe prin care concurentul se angajeaza să participe pe proprie răspundere. Inscrierile se pot face la tel 0248/224488 sau e-mail salvamontarges@yahoo.com ori la start, în ziua concursului, până la ora 11:30.

Clasamentul va fi unul general, iar fiecare participant care ia startul, va primi un tricou de ciclism, inscripționat cu logo-ul Dracula Bike.

Portul căștii va fi obligatoriu, minorii vor avea acordul părinţilor scris, ori părintii vor fi prezenți la start pentru a semna cererea de participare la concurs.

Concursul se adreseaza familiilor, copiilor, amatorilor de sport în natură.

Nu se va percepe taxă de participare. Startul se va da la ora 12:00, iar festivitatea de premiere va avea loc după sosirea ultimului concurent. Coordonatele locului de start: N 45 22.395’  E 24 37.011’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

51 − = 45