PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. BĂRBAȚI ANCHETAȚI

Stiri

Update: În urma administrării materialului probator, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 44 de ani din Popești, urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei masuri preventive.

În această dimineață, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat două percheziții domiciliare, la două persoane bănuite de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Cu această ocazie a fost descoperită o armă de vânătoare deținută ilegal, 131 de cartușe și un exemplar de căprior femelă ținut în captivitate.

Începând cu primele ore ale dimineții, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza localității Popești, la două persoane bănuite de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Bărbații sunt bănuiți că din cursul lunii februarie a.c., ar fi utilizat o armă deținută ilegal de unul dintre ei, pentru acte de braconaj cinegetic, pe raza fondului de vânătoare 49 Ștefan cel Mare.

Căpriorul a fost predat reprezentanților A.V.P.S. Sitarul, iar arma și cartușele descoperite au fost ridicate pentru ceicetări.

Cele două persoane bănuite au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale – Brigada de Operațiuni Speciale Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

99 − = 95