SPECTACOL DE MUZICĂ FOLK-POP ÎN PITEȘTI

Stiri

Centrul Cultural Pitești organizează spectacolul de muzică folk-hop, sub genericul „Fratele August”, marți, 6 august, de la ora 17,00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții.

Evenimentul, coordonat de piteșteanul Octavian Dărmănescu este o chemare pentru toți iubitorii muzicii experimentale.

Absolvent de teologie și filologie, Octavian Dărmănescu este muzeograf, cântăreț bisericesc, scriitor, muzician, bine ancorat în viața culturală a urbei.

Cu sprijinul Centrului Cultural Pitești, Octavian Dărmănescu a lansat cartea electronică „Biserica Domnească Sfântul Gheorghe” și a pus bazele trupei de muzică folk-hop „All The Jezebels”, fiind solist dar și autorul textelor pieselor pe care le interpretează noua trupă. Înființată în anul 2018, Trupa All The Jezebels s-a remarcat în plan local, prin spectacolele puse în scenă la Centrul Cultural Pitești, având un repertoriu care se adresează unor largi categorii de iubitori ai muzicii de calitate.

Prin genul folk-hop, Octavian Dărmănescu propune repoetizarea muzicii românești, dar și o chemare la dialog tematic, adresată mai ales tinerei generații, în căutare de alternative pentru petrecerea timpului liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

47 + = 48