PIEȚARI AMENDAȚI PENTRU TRANSPORT DE PERSOANE FĂRĂ AUTORIZAȚIE

Stiri

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Lunca Corbului care efectua activități de transport persoane, contra cost, fără a deține autorizație taxi.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii 38/2002 cu amendă în valoare de 5000 de lei și i-au fost reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare în vederea imobilizării autovehiculului pentru 6 luni.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 65 de ani, din Topoloveni care efectua activități de transport persoane, contra cost, fără a deține autorizație taxi.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii 38/2002 cu amendă în valoare de 1000 de lei și i-au fost reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare în vederea imobilizării autovehiculului pentru 6 luni.

1 thought on “PIEȚARI AMENDAȚI PENTRU TRANSPORT DE PERSOANE FĂRĂ AUTORIZAȚIE

  1. Astra transport cine o verifică?!
    Masini cu miros de șoareci murdare infecte șoferii fumează cu călătorii în mașină pun manele sau muzica de nunta etc tare ca nu aud
    Șoferii vorbesc urat jignesc etc
    Va intreb cine îi controlează
    Au crescut prețul biletului dar condiții nu s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

93 − = 84