PITEȘTENI REVOLTAȚI: „APA ESTE RUGINITĂ. VĂ BATEȚI JOC!”

Stiri

Pe parcursul zilei de ieri, 10 februarie 2019, mai mulți piteșteni s-au arătat revoltați în mediul online privind calitatea apei și a serviciilor SC Apă Canal 2000 SA.

,,Eu am obosit…toată săptămâna trecută am sunat la Apă Canal, aproape seară de seară, pentru a sesiza faptul că apa este ruginită. De fiecare dată am avut parte de același răspuns: ,,Nu avem avarie, nu știm de ce este apa așa”. Serios? Domnilor de la Apă Canal, noi plătim fiecare metru cub pe care îl consumăm (la preț de preț).

Pe site-ul dvs. vă prezentați ca operator de apă de cea mai bună calitate. Pe bune? Până când veți continua sa vă bateți joc? Chiar nu putem să facem nimic? Chiar suntem bătaia lor de joc? Haideți să nu mai plătim 3 luni utilitățile la Apă Canal 2000 SA și sa vedeți ce se pun în mișcare lucrurile!’’, a fost postarea piteșteanului.

Au urmat zeci de comentarii în aceeași notă, semn că există cu adevărat o problemă: ,,La fel și pe Doja..e revoltător, pur și simplu nu le pasă. Ne îmbolnăvim!”, ,,Bătaie de joc!!! Rușine!”, ,,Nu cred că cineva ia în calcul sa bea apă de la robinet, dar mai trebuie să te speli, să speli un copil și atunci ce facem?”.

(Foto: Pitești, orașul meu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 7 = 2