POLIȚIA LOCALĂ PITEȘTI NU MAI IARTĂ NIMIC!

Administrativ

În perioada 11.10.2021–17.10.2021, agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, în toate domenile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor, aplicând 101 sancţiuni contravenţionale.

O atenţie deosebită a fost acordată creării unui climat de ordine şi siguranţă în preajma unităţilor şcolare, prin desfăşurarea de acţiuni punctuale în zonele şcolare cât şi prin prezenţa poliţistului local la intrarea şi ieşirea elevilor de la cursuri.

Serviciul Siguranţă Rutieră din cadrul Poliţiei Locale a acordat 52 de sancţiuni contravenţionale, îndeosebi pentru parcarea/staţionarea neregulamentară a autovehiculelor. Tot în această perioadă au fost ridicate de pe domeniul public 3 autoturisme abandonate. S-a acționat în zona lucrărilor în carosabil, pentru fluidizarea și dirijarea autoturismelor, dar și pentru a menține un climat de siguranță a conducătorilor auto.

Pentru verificarea respectării normelor legale de desfăşurare a comerţului stradal şi a activităţilor comerciale în pieţele Găvana, Trivale, Războieni, Smârdan, Prundu şi Ceair, Serviciul de Control din cadrul Poliţiei Locale Piteşti a organizat şi executat acţiuni specifice, verificând 150 de persoane și aplicând 17 sancțiuni pentru lipsa acordului de ocupare a domeniului public și pentru lipsa de etichetare corespunzătoare sau a lipsei prețurilor produselor oferite spre vânzare.

Serviciul Ordine Publică din cadrul Poliției Locale a acordat 32 de sancţiuni, a executat acţiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă în mijloacele de transport în comun, a acționat pentru depistarea cerșetorilor de pe raza municipiului Pitești, a acționat în piețele municipiului Pitești pentru crearea unui cadru optim de desfășurare a activităților comerciale, a acționat la Centrul Comunitar de Vaccinare situat pe strada Eroilor, zilnic, pe timpul programului de vaccinare, pentru menținerea distanțării fizice și a unui climat de siguranță, a acționat la evenimentul „Toamna Piteșteană” pentru a preveni tulburarea ordinii și liniștii publice, eveniment ce s-a desfășurat în condiții bune, fără evenimente negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + = 10