PRIMĂRIA PITEȘTI RĂMÂNE FĂRĂ ARHITECT ȘEF

Stiri

După mii de comentarii negative pe facebook și zeci de articole privind activitatea sa ca arhitect șef al Primăriei Municipiului Pitești, Cătălin Ghiță a decis să-și dea demisia.

Au contat, firește, și zecile de critici deschise, în ședințe publice, ale primarului Cornel-Constantin Ionică, alături de criticile președintelui comisiei de urbanism din Consiliul Local Pitești, Cristian Gentea. Direcția de urbanism din Primăria Pitești, sub coordonarea arhitectului-șef Cătălin Ghiță, a creat multe probleme în ultimii ani administrației publice locale, nemulțumind mulți piteșteni.

O demisie așteptată, cum s-ar zice. Din păcate, de ani buni, de pe vremea d-nei arhitect Milion, Primăria Pitești nu a avut parte de un arhitect bun, în ciuda concursurilor organizate, sau nu a avut deloc (în perioada când salariile erau infime pentru asemenea specialiști). S-a sperat că după arh. Zdrafcu, un arhitect cu care s-a colaborat extrem de greu, se va putea face treabă cu un arhitect tânăr, precum Ghiță. Nu a fost așa.

În ceea ce-l privește, Cătălin Ghiță și-a aranjat viitorul. Pleacă, onorabil, prin demisie, de la Primăria Pitești, pentru a fi arhitect-șef al Primăriei Municipiului Câmpulung-Muscel începând cu 1 ianuarie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

55 − 52 =