PRIMARUL CRISTIAN GENTEA ȘI NOII CONSILIERI LOCALI AI PITEȘTIULUI AU DEPUS AZI JURĂMÂNTUL

Administrativ

Astăzi, la Filarmonica Pitești, de la ora 11.00, a avut loc, în sfârșit, ceremonia de depunere a jurământului de credință a noului primar al municipiului Pitești, Cristian Gentea, și a noilor consilieri locali. La festivitate au participat prefectul Emanuel Soare, deputați și senatori de Argeș, alți primari de orașe, rectorii celor două Universității, președinții CCI Argeș și AOA, directori din subordinea Consiliului Local și presa. Cât mai limitat, deși foarte mulți ar fi dorit să participe!

Au fost și emoții, mulți consilieri se află la primul mandat. Ca și primarul Cristian Gentea, un om cu o carieră profesională impresionantă în spate. Joia viitoare va avea loc o nouă ședință, pentru stabilirea comisiilor de specialitate. Eventual a noilor viceprimari, primarul Gentea anunțând că va avea discuții cu liderii grupurilor PNL și USR-Plus.

„Mulțumesc piteștenilor care au crezut în cuvântul dat lor, care mi-au arătat susținerea și m-au onorat cu încrederea. Acum am întărit prin jurământ că îmi voi respecta promisiunea. Voi fi primarul tuturor piteștenilor, sunt determinat, am forța și curajul de a începe transformarea orașului pe care îl iubim. Voi fi acolo unde am promis – în stradă, în cartiere, printre oameni. În Primărie, politica mea și a echipei mele este cea administrativă!” a declarat noul primar al Piteștiului, Cristian Gentea.
„Îi urez mult succes domnului primar Cristian Gentea. Îl cunosc foarte bine, știu că este un om de cuvânt și că va fi un primar de cuvânt. Sunt convins că va face multe lucruri bune pentru municipiul reședință de județ. Este un om cu o carieră profesională extraordinară, extrem de pregătit, care are proiecte concrete pentru a face din Pitești un municipiu puternic din punct de vedere economic și social. De asemenea, îl asigur că va avea tot sprijinul conducerii Consiliului Județean Argeș pentru a realiza ceea ce împreună ne-am propus” – Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

Iată care sunt noii consilieri locali ai Municipiului Pitești (în ordine alfabetică, așa cum au depus jurământul; doar Chivu Virgil-Dumitru a depus via skype):

1.Apostoliceanu Sorin – PNL

2.Chivu Virgil-Dumitru – USR-PLUS

3.Coman Sorina-Marilena – PMP

4.Coteț Mihai – PNL

5.Dinu Dănuț – PMP

6. Dumitrașcu Maria-Cătălina- PNL

7.Dumitru Ionuț-Cristian – PSD

8. Dumitrescu Dan-Mihai – PSD

9. Gherase Ionuț – USR-PLUS

10. Ionică Constantin-Cornel – PSD

11. Irimia Tiberiu-Gabriel – PNL

12. Mihăilescu Mihai-Ioan – USR-Plus

13. Miu Barbu – USR-Plus

14. Nedelcu Darius-Sebastian -USR-Plus

15. Plecanciuc Florin – USR-Plus

16. Preduț Mariana-Tatiana – PSD

17. Stan Ana – PNL

18. Șerb Dragoș-Andrei – PNL

19. Șerbănoiu Răzvan-Ionuț – PNL

20. Tofan Gelu – PNL

21. Tudor Lucrețiu-Ioan – PSD

22. Tudorache Robert-Iulian – PSD

23. Tudosoiu Dumitru – PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

75 + = 76