PRIMARUL GENTEA, CAMPION LA SPONSORIZĂRI!

Sport

După ce a reușit, prin prietenii pe care și i-a făcut de-a lungul vieții, să aducă vreo 500.000 de euro sponsorizări la FC Argeș, pentru că altfel echipa se prăbușea, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a găsit un sponsor și pentru bazinul din str. Costache Negri, pentru numeroșii tineri înotători piteșteni să se antreneze.

Spune primarul Gentea astăzi: „Am promis părinților micilor înotători de performanță că le vom crea condiții de antrenament așa încât să nu mai fie nevoiți să plece la Mioveni sau în alte părți, până când Bazinul Olimpic va reintra în circuitul competițiilor sportive.

La începutul lunii octombrie montăm balonul presostatic peste bazinul din Costache Negri, dar și vestiarele adiacente. Toate acestea fără nicio implicare bugetară locală! Doar cu sprijinul partenerului nostru, Grupul Caroli Foods (parte din Sigma), căruia îi mulțumesc pentru implicare!

1000 de sportivi legitimați în cluburile argeșene de natație, afiliate FNRPM se vor antrena în sezonul rece în condiții excelente!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

28 − 23 =