DRAGOȘ PĂTRARU I-A INVITAT PE PITEȘTENI SĂ CANDIDEZE, DACĂ NU AU CU CINE VOTA!

Stiri

Realizatorul și prezentatorul cunoscutei emisiuni de televiziune „Starea Naţiei”, jurnalistul Dragoș Pătraru, a fost prezent astăzi, 22 martie 2019, la Biblioteca Județeană din Pitești.

La întâlnire au fost prezenți zeci de studenți, dar și admiratori ai emisiunii „Starea Nației”, emisiune urmărită de un public extrem de numeros.

Dragoș Pătraru a purtat un dialog cu cei prezenți, vorbind despre cele mai actuale subiecte din presă, dar și proiectele lui. Au fost numeroase întrebări venite din partea publicului și din partea numeroșilor ziariști prezenți.

Cum o doamnă s-a lamentat că nu are cu cine vota, fiind nemulțumită de întreaga clasa politică, Dragoș Pătraru a răspuns că au mai apărut noi partide, care i se par ok, pe dreapta eșicherului politic, precum PLUS, sau pe stânga, precum DEMOS. „Candidați dumneavoastră, dacă nu aveți cu cine vota!”

Realizatorul TV a fost prezent la Pitești la invitația studenților de la Jurnalism, coordonați de conf.univ.dr. Delia Duminică, prodecan al Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

96 − = 93