S-AU SUSPENDAT ȘI SĂLILE DE FITNESS. PĂCANELELE REZISTĂ EROIC!

Stiri

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit ieri, 03 august, în ședință extraordinară, și a adoptat Hotărârea nr. 28. Ținând cont de situația epidemiologică din județ și de hotărârea CNSU nr. 38, hotărâre care are aplicabilitate și în Argeș, s-a dispus armonizarea acesteia cu hotărârea CJSU nr. 26 din 28.07.2020, prin modificarea prevederilor art. 3 pct. 3.2, care va avea următorul conținut: „Activitățile comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri se suspendă între orele 23.00 – 06.00, administratorii spațiilor în care se desfășoară aceste activități asigurând monitorizarea permanentă a respectării de către personalul de deservire și de către clienți a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii”. Decizia a intrat în vigoare de aseară, începând cu ora 23.00.

Tot în ședința CJSU de ieri a fost adoptată o nouă decizie prin care „se suspendă activitatea sălilor de culturism, fitness, gimnastică aerobică și alte asemenea activități pe o perioadă de 14 zile începând cu data de 04.08.2020, ora 08.00.”

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor din zona carantinată, Instituția Prefectului Argeș reamintește că este operaţională linia Telverde pentru informaţii legate de coronavirus – 0800800358. La această linie telefonică pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

54 − = 46