SÂMBĂTĂ: PITEȘTIUL VA RĂMÂNE ÎN BEZNĂ!

Stiri

Sâmbătă, 30 martie, în intervalul 20:30-21:30, va fi întrerupt iluminatul public în mai multe zone ale municipiului, cum ar fi Piața Primăriei sau câteva artere reprezentative ale orașului (acolo unde nu afectează siguranța publică și traficul).

Motivul este faptul că Primăria Municipiului Pitești se alătură și anul acesta celei mai mari mișcări voluntare pentru mediu, Ora Pământului.

Ora Pământului are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică în fața problemei dioxidului de carbon emis în atmosferă la produserea acestui tip de energie. Inițiativa constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali, cât și de instituții.

Începând cu ora 20, „Grupul Folk P 620” al Centrului Cultural va deschide un spectacol artistic dedicat evenimentului, susținut în Piața Primăriei.

Programul va continua cu recitalul „ Dăruiește naturii energia ta!” a celor 110 copii din corurile Programului Național Cantus Mundi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 63 = 66